UITNODIGING
voor de
FEESTELIJKE LANCERING NIEUWE WEBSITE

Deze website wordt momenteel geheel vernieuwd en op zondagavond 7 juli feestelijk ten doop gehouden in de Geertekerk in Utrecht. U bent daarbij van harte welkom.
De nieuwe site zal worden onthuld door Govert Jan Bach, ontwerper Jan Kees Schelvis en webbouwer Marten Koetsier leiden u rond in het vernieuwde digitale Bachuniversum en Eduard van Hengel geeft een minicollege over één noot.
Er zullen delen uit verschillende cantates worden uitgevoerd door het Collegium Amicorum, bestaande uit musici van o.m. Holland Baroque, Northern Consort en het Orkest van de 18e eeuw, met als vocale solisten/koorzangers Henriette Feith, David Cohen, Erik Janse en Marc Pantus. De gehele cantate 93 zal worden uitgevoerd, waarbij u als publiek het slotkoraal kunt meezingen o.l.v. Gerrit Maas.
De avond wordt georganiseerd en gepresenteerd door programmamaker en schrijver Mirjam van Hengel. Na afloop is er gelegenheid iets te drinken en elkaar te ontmoeten.

SPONSOREN
De website kent geen verdienmodel en ook deze bijeenkomst zal vrij toegankelijk zijn (met een vrijwillige bijdrage na afloop), maar natuurlijk zijn er veel kosten aan verbonden. Daarom zijn sponsors zeer welkom. Voor een bedrag van minimaal 50 euro bieden wij u naar wens één of twee gereserveerde plaatsen voorin de kerk en een drankje na afloop.
U kunt uw bijdrage overmaken op banknummer NL97ABNA0467229481 t.n.v. K.M. van Hengel o.v.v. Bachwebsite. Vermeld vervolgens bij uw reservering (zie onder) dat u hebt gedoneerd en hoeveel plaatsen u wenst. Bij voorbaat heel hartelijk dank!
                           
RESERVEREN
Of u nu sponsort of niet: voor alle gasten is reserveren noodzakelijk. Dat kan met een mail naar Bach7juli@gmail.com o.v.v naam en aantal personen. (Als u sponsort, dat dus graag in de mail vermelden, met het aantal gewenste plaatsen). U ontvangt een bevestigingsmail die tegelijk uw toegangsbewijs is.

Presentatie Bachwebsite Eduard van Hengel 7 juli 2019
Tijd:        19.30-22.00. (deuren open vanaf 19.00)
Plaats:     Geertekerk Utrecht, Geertekerkhof 23, 3511 XC Utrecht
Toegang: gratis, wel reserveren op Bach7juli@gmail.com